Terug

Accountmanager - Noord Nederland

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Voor uitbreiding van de afdeling Sales zijn wij op zoek naar een

Accountmanager in Noord Nederland

Over de functie:

Ben je op zoek naar een afwisselende zelfstandige functie als Accountmanager en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega's een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons gezamenlijke succes?

Als Accountmanager ben je verantwoordelijk voor het vergroten en verstevigen van onze marktpositie in Noord Nederland. In deze rol ligt de nadruk op het ontwikkelen van nieuwe zakelijke kansen, het identificeren en benaderen van potentiële klanten in Noord Nederland en het opbouwen van sterke relaties. Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve eigenschappen die je aanwendt om proactief het netwerk van klanten en relaties van Schot Verticaal Transport te onderhouden en verder uit te breiden. Je voorziet de klant van de juisten oplossingen, stelt offertes op en onderhandelt om de verkoop te sluiten. Je onderhoudt klantgegevens en maakt de benodigde rapportages. Je adviseert over het creëren van nieuwe verkoopkansen en samenwerkingsverbanden. Je rapporteert aan de commercieel manager.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt bewezen B2B-sales en accountmanagement ervaring.
  • Je bent netwerkvaardig, gedreven, geloofwaardig, klantgericht, professioneel en hebt overtuigingskracht.
  • Kennis van de kraanverhuur branche is een pré.
  • Je bent woonachtig in Noord Nederland.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Duits is een pré.
  • Je bent in bezit van rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Bij de functie hoort een laptop, telefoon en auto. Je krijgt de mogelijkheid om je professioneel te ontwikkelen. Tevens heb je een persoonlijk opleidingsbudget van €3000 dat ingezet kan worden voor vakgerichte opleidingen. Salaris en arbeidsvoorwaardenpakket zijn conform de zwaarte van de functie. Voor de overige voorwaarden wordt gewerkt onder de CAO beroepsgoederenvervoer en de verhuur van mobiele kranen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com Voor vragen, bel dan met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

 

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!