Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

Allround kraanmachinist

m/v 40 uur

Over deze vacature

Ben je op zoek naar een afwisselende zelfstandige functie? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons succes? Lees dan vooral verder.

Schot Verticaal Transport is op zoek voor de vestiging Amsterdam/Almere, ter ondersteuning van de kranen 200 ton +, naar een: 

Enthousiaste allround kraanmachinist

Als gediplomeerd mobiele telekraan- of torenkraanmachinist weet je precies hoe je zelfstandig en veilig hijswerkzaamheden moet uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en veilige besturing van de kraan volgens de instructies van de fabrikant. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bewaken en opvolgen van de technische status en het zorgdragen voor klein dagelijks onderhoud aan de kraan en het bijbehorend materieel. Je kunt worden ingezet bij uiteenlopende opdrachtgevers, nationaal, internationaal en voor kortere of langere periode. 

Wij zoeken ook iemand die midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis wilt omdat je langs het veld wil staan om de voetbaltraining van je zoon of dochter te zien. 

Wat vragen wij van jou

  • Je bent een gedreven en ervaren kraanmachinist die weet hoe hij of zij met een mobiele kraan moet omgaan.
  • In bezit van geldig deskundigheidsbewijs Mobiele telekraan en/of Torenkraan (TCVT-certificaten). 
  • In bezit van rijbewijs BCE met geldig code 95.
  • Je bent in het bezit van VCA-basis.
  • Ervaring met het rijden van ballasttrailers strekt tot aanbeveling.
  • Bekend met meerdere kranen strekt tot aanbeveling.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel.

Wat bieden wij jou

  • Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. 
  • Een goed salaris en arbeidsvoorwaardenpakket conform de zwaarte van de functie.

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar HRM@schotvt.com of bel met Paul Ooteman (HR-manager) op 06-51262005.

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.