Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

Assistent Planner

m/v

Over deze vacature

Schot Verticaal Transport is op zoek naar een Assistent Planner.

Heb je de MBO opleiding logistiek medewerker goed afgerond en ben je op zoek naar een afwisselende functie als assistent planner? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en heb je de ambitie door te groeien naar een volwaardige planner? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons gezamenlijk succes?

Onder ons motto Bereik de top “Samen naar grotere hoogtes” door te werken aan jouw toekomst bieden wij de functie als Assistent Planner aan.

Als assistent Planner ondersteun je de Planning waaronder de Hoofd Planning en een aantal planners. Je assisteert bij de dagelijkse planning van opdrachten die door de kraanmachinisten worden verricht. Je helpt bij het vastleggen van de uit te voeren opdrachten en uitvoeringsgegevens t.b.v. de facturatie in de diverse softwaresystemen. Je vraagt in overleg vergunningen aan en regelt ontheffingen bij de diverse instanties. Je registreert mede o.a. verzuim-, vakantie- en opleidingsdagen van de machinisten in de dagelijkse planning. Je onderhoudt in overleg met je collega planners contacten met interne en externe klanten en partners van de afdeling kranen.

Je profiel

  • MBO-logistiek of vergelijkbaar in het vakgebied
  • Enige jaren ervaring in de Verticaal transport branche en/of vakgebied is een pré
  • Je bent accuraat, flexibel, netwerkvaardig, klantgericht en beschikt over goede communicatieve eigenschappen en organiserend vermogen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré).
  • Een goede beheersing van het Office-pakket.

Wat bieden wij je
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Goede doorgroeimogelijkheden tot planner. Een salaris en arbeidsvoorwaardenpakket conform de zwaarte van de functie.
Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com of bel met de heer Paul Ooteman (HR-manager) op 06-51262005.

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.