Terug

Ballast trailer chauffeur / vestiging Heerenveen en Amsterdam

Schot Verticaal Transport is met 10 vestigingen 1 van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland.

Voor de vestigingen in Heerenveen en Amsterdam zijn wij op zoek naar een enthousiaste

                                                 Balast trailer chauffeur

Wat vragen wij van je?

Je bent een gedreven en ervaren chauffeur en in bezit van CE rijbewijs met code 95 die geen uitdaging uit de weg gaat.  Niet alleen ben je chauffeur, je assisteert bij de grote kranen en waar nodig help je bij het aanslaan van lasten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bewaken en opvolgen van de technische status en het zorg dragen voor klein dagelijks onderhoud aan de trekker of bijbehoren materieel.  Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel. Je hebt geen 9 van 17 mentaliteit. Je bent bereid de handen uit de mouwen te steken en het certificaat ''Aanslaan van lasten'' te halen.

Wat bieden wij jou?

Het is een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO beroepsgoederenvervoer en de verhuur van mobiele kranen.

Wij bieden je een leuke en unieke kans om met een groep enthousiaste mensen een leuke afdeling verder vorm te geven.

Wie zijn wij?

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen een van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore en bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing!

Kennis en ervaring maken het verschil. Zeker als het gaat om precies, efficiënt en veilig verticaal transport. Iedere branche vraagt om zijn eigen aanpak en elk project is daarbij uniek. Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport is een erkend leerbedrijf en werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com of bel met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

#leerling kraanmachinist

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!