Terug

Chauffeur Ballasttrailer - Standplaats Amsterdam

m/v 40 uur

Over deze vacature

Wij zijn op zoek naar een Ballasttrailer chauffeur die geen uitdaging uit de weg gaat. Iemand die het leuk vind om te assisteren bij de grote kranen en waar nodig helpt bij het aanslaan van de lasten.
Tevens ben je verantwoordelijk voor klein dagelijks onderhoud aan de trekker en het bijbehorend materieel. Je kunt worden ingezet bij uiteenlopende opdrachtgevers voor kortere of langere periode.
Wij zoeken iemand die ook middenin het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis wilt omdat je langs het veld wil staan om een training van je zoon of dochter te zien.

Wie ben jij?

  • Je bent een gedreven en ervaren chauffeur.
  • In het bezit van een rijbewijs BCE met code 95.
  • Je bent in bezit van een VCA diploma.
  • Certificaat aanslaan van lasten is een pre.
  • Bereid om vakgerichte cursussen te volgen.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel.

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de zwaarte van de functie.

Wie zijn wij?

Schot Verticaal Transport BV maakt onderdeel uit van de Schot Groep en is één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Het uitgebreide kranenpark bestaat uit mobiele toren- en mobiele telekranen, met een hijscapaciteit van 40 tot 750 ton. Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan jouw CV naar: HRM@schotvt.com of bel met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!