Terug

Engineer – Autocad tekenaar / voor de vestiging in Alkmaar

m/v

Over deze vacature

Zoek je een afwisselende baan in de hijs- en heftechniek waar geen dag hetzelfde is? Bij Schot Verticaal Transport in Alkmaar zoeken wij een ervaren Autocad Tekenaar - Engineer voor ondersteuning en advies aan de projectleiding  bij de technische werkvoorbereiding van hijsklussen.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Wij zijn een verhuurbedrijf van hijskranen en zwaar transport materieel. Wij helpen onze klanten met oplossingen voor horizontaal en verticaal transport en staan bekend om onze goede service, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Als Engineer ondersteun en adviseer je de projectleiding bij de technische werkvoorbereiding van hijsklussen. Je stelt hijsplannen op, maakt sterkteberekeningen en tekeningen in Autocad en draag oplossingen aan bij complexe hijsklussen.

Wat neem je mee aan kennis en ervaring?

Je hebt affiniteit met de verticale transportbranche en daarbij is ervaring en/of achtergrond in de bouw een pre. Je hebt minimaal een opleiding op MBO-4 niveau en kennis van Autocad 3d. Je beschikt over technisch inzicht. Je bent accuraat en ook stressbestendig; werken op deze afdeling kan hectisch zijn. Je bent communicatief en beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent in staat om zelfstandig te kunnen werken en je bent service- en oplossingsgericht.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. het salaris is goed en arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Beroepsgoederen vervoer, een prima pensioenregeling en een opleidingsbudget van €2500 om vakgerichte cursussen te kunnen volgen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com of bel met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-51262005.

 

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing!

Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!