Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

Ervaren Monteur mobiele Hijskranen/Bedrijfswagens

m/v

Over deze vacature

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons succes? Lees dan vooral verder.

Wij zoeken voor de vestiging Almere en Kampen een: Ervaren Monteur mobiele Hijskranen/Bedrijfswagens

Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste monteur die ons team ondersteund in het onderhoud van ons wagenpark. We hebben eigen werkplaatsen, waar we het onderhoud en de reparaties van ons materieel uitvoeren.


Als monteur ben je mede verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud en inspectie van het materieel.
Je beoordeelt of onderdelen vervangen dienen te worden en je maakt de voertuigen in orde ten behoeve van de keuring. Je ondersteunt de collega’s op de vestigingen. Ook houd je nauwkeurig de administratie bij. Je rapporteert aan het Manager Technische dienst.

Wij zoeken iemand die ook midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis toe wilt om langs het veld te staan en de training van je zoon of dochter te zien.

Wat vragen wij van jou:

  • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding bedrijfsautotechnicus en je hebt affiniteit met vrachtwagens en groot materieel.
  • Je hebt kennis van hydraulische- en aandrijfsystemen, elektrische en elektronische systemen en je kunt deze onderhouden en repareren.
  • Je kunt motoren onderhouden en repareren.
  • Bezit van rijbewijs BE, rijbewijs CE is een pré.
  • Diploma VCA-basis.
  • Bereid om vakgerichte cursussen/opleidingen te volgen.

Wat bieden wij:
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie.

Wij bieden je een leuke en unieke kans om met een groep enthousiaste mensen een leuke afdeling verder vorm te geven.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatiebrief voorzien van C.V. naar: HRM@schotvt.com of bel met Christa van Staaveren (HR Manager). Tel: 06-5126 2005.