Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

Voorman Industriële Verhuizingen - Standplaats Amsterdam

m/v 40 uur

Over deze vacature

Schot verticaal transport is een mooi  toonaangevend bedrijf dat al ruim 85 jaar in beweging is.

Wij zijn onze horizon aan het verbreden en onze afdeling  Industriële Verhuizingen aan het uitbreiden.

Bij Industriële Verhuizingen draait alles om het (ver-)plaatsen van kleine gevoelige apparatuur of het transporteren en plaatsen van grote en zware machines. Wij leveren maatwerk en op innovatieve wijze pakken we elke klus anders aan. Met een enthousiast team zijn we deze weg verder ingeslagen en daar hebben wij jouw hulp bij nodig.

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons succes? Lees dan vooral verder.

Functie:

Wij zoeken een enthousiaste ervaren vakman, een kartrekker (soms letterlijk), die zelfstandig werkt op leuke en interessante locaties voornamelijk in de randstad. Die het leuk vindt om in teamverband een klus te klaren en die jonge gasten het vak wil leren.

Wij zoeken ook iemand die midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis moet omdat je langs het veld wil staan om de training van je zoon of dochter te zien.

 Profiel:                                                                  

  • Ervaring in Industriële Verhuizingen is vereist.
  • Bezit van rijbewijs BE vormt een pre en je bent bereid om rijbewijs CE te halen.
  • Diploma VCA basis.
  • Heftruck bewijs.
  • Bereid om vakgerichte cursussen/opleidingen te volgen.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel.

Wat bieden wij

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de zwaarte van de functie.

Waarom moet je voor ons kiezen

Wij bieden je een leuke en unieke kans om met een groep enthousiaste mensen een leuke afdeling verder vorm te geven.

Wie zijn wij

Schot Verticaal Transport BV maakt onderdeel uit van de Schot Groep en is één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Het uitgebreide kranenpark bestaat uit telekranen, met een hijscapaciteit van 40 tot 750 ton, mobiele torenkranen.
Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport is in het bezit van de volgende certificaten: NEN-ISO 9001, NEN-ISO 14001, NEN-ISO 45001, OHSAS 18001, VVT Erkenningsregeling, CO2-Prestatieladder, VCA-P en erkend leerbedrijf. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.