Terug

Junior Autocadtekenaar

Schot Verticaal Transport is met 10 vestigingen een van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland.

Voor uitbreiding van de afdeling zijn wij op zoek naar een

Junior Technische Tekenaar / Engineer

Standplaats Alkmaar

m/v, parttime bespreekbaar

Over de functie:

Wil je een mooi vak leren? Onder leiding van onze ervaren Engineer leer je het vak van Technisch tekenaar. Als Technisch tekenaar help je bij de voorbereiding van hijsopdrachten. Onze kranen kunnen op bijzondere locaties staan of op krappe locaties of heel gewoon op een bouw. Als Technisch tekenaar maak je gedetailleerde hijsplannen en sterkteberekeningen. Voor de technische werkvoorbereiding van hijsklussen dragen onze engineers oplossingen aan of geven advies aan de projectleiding. De hijstekeningen worden gemaakt met Autocad.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding
  • Je hebt enig technisch inzicht. Als je affiniteit hebt met kranen of de bouw is dat een pre
  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent accuraat, flexibel en hebt een professionele klantgerichte houding
  • Je kan goed omgaan met tijdsdruk. De aanvragen willen nog wel eens tegelijkertijd binnenkomen.
  • En weet je om te gaan met Autocad? Stuur dan je CV naar HRM@schotvt.com

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een baan binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte lijnen. Het salaris en arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer en de verhuur van mobiele kranen. Er is een persoonlijk opleidingsbudget dat ingezet kan worden voor vakgerichte opleidingen. Je hebt uitzicht op een vast contract. En parttime werken is bespreekbaar.

Wie zijn wij?

Schot Verticaal Transport is een van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore en bouw.

Kennis en ervaring maken het verschil. Zeker als het gaat om precies, effici├źnt en veilig verticaal transport. Iedere branche vraagt om zijn eigen aanpak en elk project is daarbij uniek. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing!

Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport is een erkend leerbedrijf en werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd, mail dan je CV naar: HRM@schotvt.com Voor vragen over deze functie bel dan met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

 

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!