Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

medewerker Industriële Verhuizingen

m/v

Over deze vacature

Schot Verticaal Transport is op zoek voor alle vestigingen naar een medewerker Industriële Verhuizingen.

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie als medewerker Industriële Verhuizingen? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons gezamenlijk succes. Onder ons motto:

Bereik de top “Samen naar grotere hoogtes” door te werken aan jouw toekomst.

ga je bij een bedrijf aan de slag die werkt met modern materiaal. Je gaat op pad als medewerker industrieel verhuizingen met enthousiaste collega’s voor het uitvoeren van gespecialiseerde industriële verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat je wordt bijgeschoold voor de gerichte opleidingen code 95 en het heftruck certificaat. Tevens wordt je opgeleid voor rijbewijs E achter C. 

Hoe ziet je functie eruit
Als medewerker industriële verhuizingen ga je in teamverband werken op leuke en interessante locaties voornamelijk in de randstad. Je bent in staat om industriële machines netjes te behandelen te (de)monteren, intern of extern te verplaatsen met behulp van de juiste hulpmaterialen zoals takels, plateauwagens. Je kunt de machines, materialen op een juiste manier plaatsen en bevestigen op de trailer, zodat de lading goed geborgd is voor transport. Je hebt dagelijks contact met opdrachtgevers en collega’s waarbij je de uitvoering van de klus bespreekt.

Wij zoeken iemand die flexibel is en midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis moet omdat je langs het veld wil staan om de training van je zoon of dochter te zien.

Je Profiel           

  • Ervaring in Industriële verhuizingen en de Verticaal Transportbranche is gewenst. 
  • Bezit van rijbewijs CE is een pre.
  • Diploma VCA-basis.
  • Heftruck bewijs.
  • Bereid om vakgerichte cursussen/opleidingen te volgen.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel.

Wat bieden wij
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de zwaarte van de functie.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatiebrief naar: HRM@schot-alkmaar.nl of bel met Paul Ooteman (HR Manager) op 06-51262005

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.