Terug

Medewerker Industriële Verhuizingen

m/v

Over deze vacature

Schot Verticaal Transport is op zoek voor alle vestigingen naar een medewerker Industriële Verhuizingen.

Je gaat aan de slag bij een bedrijf met modern materiaal. Als medewerker industrieel verhuizingen voer je met enthousiaste collega’s opdrachten uit op het gebied van gespecialiseerde industriële verhuizingen. Wij zorgen ervoor dat je wordt bijgeschoold en het heftruck certificaat behaalt. Tevens wordt je opgeleid voor rijbewijs E achter C.

Hoe ziet je functie eruit?

Als medewerker industriële verhuizingen ga je in teamverband werken op leuke en interessante locaties voornamelijk in de randstad. Je bent in staat om industriële machines netjes te behandelen te (de)monteren, intern of extern te verplaatsen met behulp van de juiste hulpmaterialen zoals takels, plateauwagens. Je kunt de machines, materialen op een juiste manier plaatsen en bevestigen op de trailer zodat de lading goed geborgd is voor transport. Je hebt dagelijks contact met opdrachtgevers en collega’s waarbij je de uitvoering van de klus bespreekt.

Wij zoeken iemand die flexibel is en midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis moet omdat je langs het veld wil staan om de training van je zoon of dochter te zien.

Wie ben jij?

  • Ervaring is niet vereist
  • In bezit van rijbewijs CE is een pre
  • In bezit van VCA-basis diploma
  • In bezit van heftruck certificaat
  • Bereid om vakgerichte cursussen/opleidingen te volgen
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de zwaarte van de functie.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com of bel met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-51262005.

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing!

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!