Terug

Mobiele Torenkraanmachinist

regio Groningen

m/v 40 uur

Over deze vacature

Schot verticaal transport is een mooi toonaangevend bedrijf dat al ruim 90 jaar in beweging is.

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie?

Hoe ziet je functie eruit?

Als gediplomeerd mobiele torenkraanmachinist weet je precies hoe je zelfstandig en veilig hijswerkzaamheden moet uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en veilige besturing van de kraan volgens de instructies van de fabrikant. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bewaken en opvolgen van de technische status en het zorg dragen voor klein dagelijks onderhoud aan de kraan en het bijbehorend materieel. Je kunt worden ingezet bij uiteenlopende opdrachtgevers, nationaal en voor kortere of langere periode.

Wij zoeken ook iemand die midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis wilt, omdat je langs het veld wil staan om de voetbaltraining van je zoon of dochter te zien.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven en ervaren kraanmachinist die weet hoe hij of zij met een mobiele kraan moet omgaan.

  • Je bent in bezit van een deskundigheidsbewijs (TCVT certificaat) mobiele torenkraan
  • In het bezit van een rijbewijs C
  • Je bent in bezit van een diploma veiligheid basis
  • Bereid om vakgerichte cursussen te volgen
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel
  • Woonachtig in de regio Groningen

Wat bieden wij:

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de zwaarte van de functie.

Wie zijn wij:

Schot Verticaal Transport BV maakt onderdeel uit van de Schot Groep en is één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Het uitgebreide kranenpark bestaat uit telekranen, met een hijscapaciteit van 40 tot 750 ton, mobiele torenkranen.
Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport is in het bezit van de volgende certificaten: NEN-ISO 9001:2015, NEN-ISO 14001, NEN-ISO 45001, OHSAS 18001, VVT Erkenningsregeling, CO2-Prestatieladder, VCA-P** en Erkend leerbedrijf. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com of bel met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-51262005.

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!