Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

Mobiele Torenkraanmachinist

m/v

Over deze vacature

Schot Verticaal Transport is op zoek voor de vestigingen Alkmaar/Amsterdam/Groningen naar een Mobiele Torenkraanmachinist.

Ben je op zoek naar een afwisselende en zelfstandige functie als mobiele Torenkraanmachinist? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons gezamenlijk succes. Onder ons motto:

Bereik de top “Samen naar grotere hoogtes” door te werken aan jouw toekomst.

Ga je bij een bedrijf aan de slag die werkt met modern materiaal. Je gaat op pad met een mobiele torenkraan. Je krijgt een tablet mee waarop je alle documenten digitaal kan verwerken van opdrachtbon tot het kunnen laten zien van jouw geldige certificaten aan toezichthouders of opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat je wordt bijgeschoold voor het TCVT - certificaat en gerichte opleidingen voor code 95. Tevens wordt je opgeleid voor rijbewijs E achter C.

Hoe ziet je functie eruit
Als gediplomeerd mobiele torenkraanmachinist weet je precies hoe je zelfstandig en veilig hijswerkzaamheden moet uitvoeren. Je bent verantwoordelijk voor een correcte en veilige besturing van de kraan volgens de instructies van de fabrikant. Tevens ben je verantwoordelijk voor het bewaken en opvolgen van de technische status en het zorgdragen voor klein dagelijks onderhoud aan de kraan en het bijbehorend materieel. Je kunt worden ingezet bij uiteenlopende opdrachtgevers, nationaal, internationaal en voor kortere of langere periode. Wij zoeken iemand die midden in het leven staat. Dat je vandaag een paar uur langer doorwerkt, omdat de machine op zijn plek gezet moet worden, maar we snappen ook dat je af en toe eerder naar huis wilt omdat je langs het veld wil staan om de voetbaltraining van je zoon of dochter te zien.

Je Profiel

  • Je bent een gedreven en ervaren kraanmachinist die weet hoe hij of zij met een mobiele kraan moet omgaan.
  • Je bent in bezit van een deskundigheidsbewijs (TCVT-certificaat) mobiele torenkraan.
  • In het bezit van een rijbewijs C
  • Je bent in bezit van een diploma VCA-basis.
  • Bereid om vakgerichte cursussen te volgen.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, klantgericht en professioneel.

Wij bieden je
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en het pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform de zwaarte van de functie.

Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je sollicitatiebrief naar: HRM@schot-alkmaar.nl of bel met Christa van Staaveren (HR Manager) op 06-5126 2005.

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.