Terug

Rigger

Schot Verticaal Transport BV maakt onderdeel uit van de Schot Groep en is een van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Het uitgebreide kranenpark bestaat uit mobiele torenkranen en telekranen met een hijscapaciteit van 40 tot 750 ton.

Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Wij zijn op zoek naar

Riggers

(m/v, 40 uur per week)

Over de functie:

Ben je op zoek naar een afwisselende zelfstandige functie als rigger en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega's een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons succes?

Wij zoeken enthousiaste personen die willen werken als rigger en affiniteit hebben met verticaal transport.

Je bent verantwoordelijk voor het veilig aanslaan, begeleiden en (laten) hijsen van verschillende type materiaal bij hijswerkzaamheden. De goederen kunnen de meest uiteenlopende afmetingen hebben. Tijdens de hijswerkzaamheden heb je voortdurend aandacht voor veiligheid van jezelf, de kraanmachinist en de anderen op de bouwplaats.

Als rigger werk je onder torenkranen, telescoop kranen en rupskranen en communiceer je met de kraanmachinist door middel van handgebaren en portofoon. Je leest hijsplannen en doet visuele inspecties van de hijsmiddelen. Het komt voor dat je werkt op steigers en/of andere hulpconstructies, hoogtevrees is dan niet handig.

Wat vragen wij van je?

  • Bereid om het certificaat 'Aanslaan van lasten' te halen
  • VCA diploma is een pre.
  • Rijbewijs B
  • Bereid om vakgerichte cursussen te volgen
  • Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid
  • Je bent stressbestendig, klantgericht, professioneel en flexibel
  • Adequaat in het nemen van beslissingen
  • Je hebt geen hoogtevrees

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Het salaris en pakket arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO beroepsgoederenvervoer en de verhuur van mobiele kranen. Tevens heb je een persoonlijk opleidingsbudget van €3000 dat ingezet kan worden voor vakgerichte opleidingen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je CV naar: HRM@schotvt.com Voor vragen, bel dan met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

 

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!