Groei met Schot, word onze kraanmachinist
Terug naar vacatureoverzicht

Uitvoerder Hijswerken

m/v

Over deze vacature

Schot Verticaal Transport is op zoek naar een Uitvoerder Hijswerken.

Ben je op zoek naar een afwisselende zelfstandige functie als Uitvoerder Hijswerken? Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega’s een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons gezamenlijk succes?

Onder ons motto Bereik de top “Samen naar grotere hoogtes” door te werken aan jouw toekomst, bieden wij de functie als Uitvoerder hijswerken aan.

Als Uitvoerder ben je het visitekaartje van ons bedrijf op de projecten en bij de opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het correct opnemen van werkopnames en het juist uitvoeren van de hijsopdrachten. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen die je aanwendt om het netwerk en opdrachten van onze klanten en relaties van Schot Verticaal Transport te onderhouden en verder uit te breiden.

Je profiel

  • MBO+ richting het vakgebied of gelijkwaardig
  • Opleiding cursus uitvoerder hijswerken of meewerkend voorman is een pré
  • In bezit van rijbewijs B.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, netwerkvaardig, klantgericht en hebt overtuigingskracht. Je beschikt over goede commerciële en communicatieve eigenschappen
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de Verticaal transport branche
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré).
  • Een goede beheersing van het Office-pakket.

Wat bieden wij je
Een uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Een salaris en arbeidsvoorwaardenpakket conform de zwaarte van de functie.
Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je motivatiebrief met CV naar: HRM@schotvt.com of bel met de heer Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore, windmolens of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.