Terug

Vestigingsleider / Uitvoerder hijswerken - Groningen

Schot Verticaal Transport is met zijn 10 vestigingen één van de grootste en toonaangevende kraanverhuurders binnen Nederland. Wij verrichten hijswerken in de industrie, petrochemie, offshore of bouw. Met een hijscapaciteit van 45 tot 750 ton bestaande uit mobiele telescoop- en torenkranen kunnen wij onze klanten overal en altijd voorzien van de beste oplossing! Ons bedrijf kenmerkt zich door een markt-/klantgerichte aanpak, waarbij veiligheid, kwaliteit en daadkracht de sleutelwoorden zijn. Schot Verticaal Transport werkt uitsluitend met gecertificeerde mensen die bovendien regelmatig bij- en nageschoold worden.

Voor onze vestiging in Groningen zijn wij op zoek naar een

Vestigingsleider / Uitvoerder Hijswerken

Standplaats: Groningen

Over de functie:

Ben je op zoek naar een afwisselende zelfstandige functie als Uitvoerder Hijswerken en toe aan een nieuwe uitdaging? Wil jij samen met een groep enthousiaste collega's een bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van ons succes in Noord Nederland?

Als Vestigingsleider/Uitvoerder Hijswerken ben je het visitekaartje van ons bedrijf op de projecten en bij opdrachtgevers. Je motiveert jouw team om efficiënt en veilig te werken.

Als Vestigingsleider ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op jouw vestiging en ben je het eerste aanspreekpunt voor de machinisten werkzaam op jouw vestiging.

Als Uitvoerder Hijswerken ben je verantwoordelijk voor het correct opnemen van werkopnames en het juist uitvoeren van de hijsopdrachten. Je beschikt over uitstekende communicatieve eigenschappen die je aanwendt om het netwerk en opdrachten van onze klanten en relaties van Schot Verticaal Transport te onderhouden en verder uit te breiden.

Wat vragen wij van je?

  • Je hebt een MBO+ diploma.
  • Je hebt een diploma van de cursus uitvoerder hijswerken of meewerkend voorman
  • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in de verticale transport branche.
  • Je bent stressbestendig, flexibel, netwerkvaardig, klantgericht, professioneel en hebt overtuigingskracht.
  • Je beschikt over goede communicatieve eigenschappen en spreekt goed Nederlands.
  • Je beheerst het Office pakket.

Wat bieden wij jou?

Een zelfstandige uitdagende functie binnen een informele organisatie met een no-nonsense cultuur en korte communicatielijnen. Salaris en arbeidsvoorwaardenpakket zijn conform de zwaarte van de functie. Er is een persoonlijk opleidingsbudget dat ingezet kan worden voor vakgerichte opleidingen. Voor de overige voorwaarden wordt gewerkt onder de CAO beroepsgoederenvervoer en de verhuur van mobiele kranen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie mail dan je CV met introductiebrief naar: HRM@schotvt.com Voor vragen, bel dan met Christa van Staaveren (HR-manager) op 06-5126 2005.

 

Toon direct je interesse via onderstaand formulier:

    Groei met Schot. Word onze kraanmachinist!